Results

VISION-LITE

Ontspiegeld glas met een minimum aan reflectie voor ongehinderd doorzicht

Ontspiegeld glas vermindert de lichtreflectie aanzienlijk en zorgt daarmee voor een hoge transparantie. Het ontspiegelend effect geldt voor beide zijden en creëert een helder doorzicht zowel van binnenuit als van buitenaf.

Het assortiment ontspiegeld glas is de beste keuze voor tal van toepassingen waarbij een goed doorzicht noodzakelijk is, zoals winkeletalages en showroombeglazing.


Gamma

VISION-LITE is een ontspiegelde gelaagde beglazing die de reflectie van het licht en van de omgeving op het glasoppervlak aanzienlijk vermindert. Het is gemaakt op basis van extra helder glas DIAMANT. Het ontspiegelend effect wordt verkregen door het glas aan beide zijden te voorzien van een speciale coating. Daardoor wordt het doorzicht nauwelijks gehinderd. De kijker ziet de natuurlijke weergave van voorwerpen aan de andere kant van de beglazing net als de reële kleurcontrasten.


Toepassingen

VISION-LITE kan gecombineerd worden met andere GLASSOLUTIONS producten in zeer uiteenlopende toepassingen waarbij een lage reflectie noodzakelijk is.

  • Ontspiegeld veiligheidsglas is ideaal voor vitrines en musea.
  • Ontspiegeld geluidswerend glas is uitermate geschikt voor scheidingswanden in bv kantoren, ziekenhuizen, conferentiezalen, opnamestudio’s en vertaalcabines.
  • Ontspiegeld isolerend glas wordt ook toegepast in bv. controletorens, winkeletalages, panoramarestaurants, stadionloges en ramen.

Andere toepassingen van VISION-LITE zijn: uitstalramen, dierentuinen en aquariums, stuurcabines voor werktuigen, reclame- en signalisatieborden in stations en luchthavens.


Voordelen

VISION-LITE zorgt voor 10 keer minder reflectie dan conventioneel glas en dus beter doorzicht. Het biedt ook een optimale weergave van voorwerpen: beter contrast en betere kleurweergave. 


Kenmerken

VISION-LITE wordt samengesteld door twee semi VISION-LITE glaspanelen gelaagd samen te stellen. Semi VISION-LITE is het enkel glas waarop aan één zijde de anti-reflectie coating is aangebracht.

VISION-LITE is ook beschikbaar in de te harden versie VISION-LITE II

Voor aanvullende geluidswerende prestaties kan het ook gelaagd worden met akoestische folies (PVB-A): STADIP SILENCE

VISION-LITE kan ook worden toegepast in isolatieglas met twee gelaagde VISION-LITE ruiten. In dit geval zit op vier zijden de antireflectie coating, op de buitenzijde én de spouwzijde van de buitenruit én de binnenruit.

Voor verbeterde warmte-isolerende eigenschappen kan de anti-reflectie coating op de spouwzijde van de binnenruit vervangen worden door een coating met een lage emissiviteit : CLIMAPLUS ONE.


Technische Instructies

Interesse in dit product?

Vergelijkbare producten