Results

TIMELESS op de DAM

Eén en al TIMELESS luxe

Voor wie geïnteresseerd is, er zijn er nog een paar te koop! Buitengewoon luxe appartementen met uitzicht op de Dam. In het gebouw tussen De Bijenkorf en The Grand Hotel Krasnapolsky zijn medio vorig jaar 19 appartementen en penthouses op de markt gekomen. De vraagprijs varieert van 1 miljoen euro tot 25 miljoen euro. De appartementen zijn ontworpen door Cees Dam van Dam en Partner Architecten, en worden volledig ingericht verkocht. Binnengluren kan via Funda. Het interieur straalt één en al luxe uit....zelfs de badkamerkranen zijn van goud. En de glazen douchewanden van bijna 4 meter hoog, zijn van 'eindeloze' luxe, want voor de 'Happy Few' die deze appartementen kunnen kopen, niks anders dan TIMELESS: de glazen douchewand die altijd haar glans behoudt.

Overigens is TIMELESS ook betaalbaar voor de overige Happy-mensen.


TIMELESS

TIMELESS douchewanden van bijna 4 meter hoog.

TIMELESS is ontwikkeld voor de badkamer. Het kan gebruikt worden voor douchewanden,douchecabines of badwanden.
Het water glijdt over het glasoppervlak, waardoor minder kalkaanslag en vlekken ontstaan. Restsporen zijn gemakkelijker te verwijderen dan op niet-behandeld glas. Het glas wordt niet dof en blijft mooi, omdat het dag in, dag uit tegen corrosie wordt beschermd.

Bekijk ook de multifunctionele buitenbeglazing van deze appartementen aan de Dam CLIMAPLUS COOL-LITE SKN176 SILENCE, zonwerend, brandveilig en geluidswerend.

Architect

Dam en Partners Architecten

Website

Aannemer

Verwelius B.V., Huizen

Website

Glasplaatser

Ardy Prijs BV, Lienden

Website

Glasleverancier

GLASSOLUTIONS Arnhem

Contact

Producten

TIMELESS

Badkamer renovatie? Kies de glazen douchewand die óók mooi blijft

Interesse in dit project?