Results

TIMELESS GLASS SHOWER

Een reeks moderne, veilige en duurzame douche opstellingen.

SGG TIMELESS GLASS SHOWER is een reeks douche opstellingen die wij hebben ontworpen naar de laatste trends en kwaliteitseisen om u te inspireren.

Met de SGG TIMELESS GLASS SHOWER systemen van Saint-Gobain haalt u gegarandeerd een kwaliteitsproduct in huis. Het voldoet aan de hoogste eisen wat betreft duurzaamheid, stabiliteit en veiligheid. 

     


Assortiment

Alle douchedeuren van Saint-Gobain zijn op maat te maken. Voor uw badkamer is daarom altijd een oplossing binnen handbereik. Ons assortiment biedt voor een douchedeur de keuze uit een vingergreep, knop of handgreep. De metalen onderdelen zoals scharnieren, klemmen en profielen zijn esthetisch tot het functioneel minimum teruggebracht.

SGG TIMELESS GLASS SHOWER wordt compleet door de bijbehorende optionele handdoekdrager en mee te leveren wisser. Ontdek de verschillende opstellingen in de fotoreeks onderaan deze pagina. 


Toepassingen

TIMELESS GLASS SHOWER is verkrijgbaar in verschillende opstellingen. Wij maken deze altijd op maat voor u. Dit maakt de TIMELESS GLASS SHOWER geschikt voor ieder type badkamer.


Voordelen

TIMELESS GLASS SHOWER douche opstellingen zijn voorzien van TIMELESS beglazing die gemaakt is van een zeer helder glas voorzien van een bijna onzichtbare coating. De TIMELESS beglazing kent de volgende voordelen:

  • Blijvende glans;
  • Hoge transparantie, neutraal doorzicht;
  • Minimale kalksporen;
  • Minimale droogsporen;
  • Eenvoudig schoon te maken;
  • Zeer onderhoudsvriendelijk.

De TIMELESS coating biedt een garantie van 10 jaar tegen corrosie.


Kenmerken

Voor uw inspiratie heeft GLASSOLUTIONS enkele douche opstellingen ontworpen. Deze zijn in de brochure SGG TIMELESS GLASS SHOWER terug te vinden.

Alle douchedeuren zijn op maat te maken. Voor elke badkamer is daarom altijd een oplossing binnen handbereik.

 

Voor TIMELESS is een milieuproductverklaring gebruikers (EPD) beschikbaar

Interesse in dit product?