Results

TIMELESS GLASS SHOWER

Een reeks moderne, veilige en duurzame douche opstellingen

TIMELESS GLASS SHOWER is een reeks douche opstellingen die wij hebben ontworpen naar de laatste trends en kwaliteitseisen om u te inspireren.

Met de TIMELESS GLASS SHOWER systemen van Saint-Gobain haalt u gegarandeerd een kwaliteitsproduct in huis. Het voldoet aan de hoogste eisen wat betreft duurzaamheid, stabiliteit en veiligheid. 

     


Assortiment

Alle douchedeuren van Saint-Gobain zijn op maat te maken. Voor uw badkamer is daarom altijd een oplossing binnen handbereik.
Ons assortiment biedt voor een douchedeur de keuze uit een vingergreep, knop of handgreep. De metalen onderdelen zoals scharnieren, klemmen en profielen zijn esthetisch tot het functioneel minimum teruggebracht.

TIMELESS GLASS SHOWER wordt compleet door de bijbehorende optionele handdoekdrager en mee te leveren wisser. Ter inspiratie staan verschillende  douche opstellingen in de fotogalerie.


Toepassingen

TIMELESS GLASS SHOWER is verkrijgbaar in verschillende opstellingen. Wij maken deze altijd op maat voor u. Dit maakt de TIMELESS GLASS SHOWER geschikt voor ieder type badkamer.


Voordelen

TIMELESS GLASS SHOWER douche opstellingen zijn voorzien van TIMELESS beglazing die gemaakt is van een zeer helder glas voorzien van een bijna onzichtbare coating. De TIMELESS beglazing kent de volgende voordelen:

  • Blijvende glans;
  • Hoge transparantie, neutraal doorzicht;
  • Minimale kalksporen;
  • Minimale droogsporen;
  • Eenvoudig schoon te maken;
  • Zeer onderhoudsvriendelijk.

De TIMELESS coating biedt een garantie van 10 jaar tegen corrosie.

 

timeless blijft mooi


Kenmerken

Voor uw inspiratie heeft GLASSOLUTIONS enkele douche opstellingen ontworpen. Deze zijn in de brochure SGG TIMELESS GLASS SHOWER terug te vinden.

Alle douchedeuren zijn op maat te maken. Voor elke badkamer is daarom altijd een oplossing binnen handbereik.

 

Voor TIMELESS is een milieuproductverklaring gebruikers (EPD) beschikbaar


Configurator

Gemakkelijk een aanbieding maken voor de dagelijkse douche aanvragen? TIMELESS GLASS SHOWER Configurator helpt! 

Veel huiseigenaren weten al wat voor douche opstelling ze willen hebben in de nieuwe badkamer. Voor de meest voorkomende opstellingen hebben wij de TIMELESS GLASS SHOWER Configurator ontwikkeld. Binnen enkele minuten berekent deze Configurator de complete prijs voor de gekozen opstelling. Dat wil zeggen, de kostprijs van het glas én het beslag. Met een eenvoudige instelling bepaalt u vervolgens zelf de eindprijs naar uw klant.

Interesse? Neem gerust contact op met onze vestigingen. Wij introduceren graag deze nieuwe tool. Voor uw gemak

 

Orange Paris

 

Avignon

 

 


Glazen douchewanden die mooi blijven
Timeless

 

Interesse in dit product?