Results

Vreugdenhil, Nijkerk

Bijzondere glazen gevel aan de Rijksweg A28

GLASSOLUTIONS Gevelbouw heeft voor het nieuwe hoofdkantoor van Vreugdenhil Dairy Foods in Nijkerk de gevelbeglazing opgeleverd.

De gevel is voorzien van de zonnewarmtewerende gebogen én gezeefdrukte gevelbeglazing CLIMAPLUS COOL-LITE SKN165 SERALIT.

 


Context

Het nieuwe gebouw is ontworpen door Maas Architecten uit Lochem. In samenspraak met de architect en gevelbouwer Wijnveen Aluminiumbouw B.V. uit Wageningen is GLASSOLUTIONS Gevelbouw tot het bijzondere zonnewarmtewerende gebogen isolatieglas met een verlopend gezeefdrukt patroon gekomen.

 

Vreugdenhil Nijkerk - COOL-LITE ST150 SERALIT

Gebouw architect

Maas Architecten B.V. BNA, Lochem

Website

Nieuwbouw projectmanagement

SOM=

Website

Duurzaamheidsadvies

Nieman Raadgevende Ingenieurs

Website

Gevelbouwer

Wijnveen Aluminiumbouw B.V., Wageningen

Website

Gevelbeglazing

GLASSOLUTIONS Gevelbouw

Contact

Toegepaste producten

CLIMAPLUS COOL-LITE SKN165 SERALIT is een zonnewarmtewerende gebogen isolerende beglazing voorzien van een maatwerk zeefdruk patroon.


Green Certification

In opdracht van SOM= voerde Raadgevende Ingenieursbureau Nieman de onderbouwing en metingen uit tijdens het ontwerpproces en bij de oplevering, voor het verkrijgen van een groot aantal duurzaamheids credits voor de BREEAM-certificering. Het nieuwe hoofdkantoor van Vreugdenhil Dairy Foods in Nijkerk heeft het 5 sterren BREEAM-NL Nieuwbouw Ontwerpcertificaat verkregen. Met dit certificaat voldoet het ontwerp aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheidsprestaties, zoals de BREEAM-methode die definieert, anders genoemd ‘BREEAM Outstanding’.Vreugdenhil is één van de duurzaamste kantoorgebouwen van Nederland.


Producten

COOL-LITE SKN165 -CLIMAPLUS/CLIMATOP

Selectieve zonnewamtewerende beglazing met groenachtige aanzicht

Gezeefdrukt glas

Gezeefdrukt glas is ideaal voor maatwerk patronen en afbeeldingen

Interesse in dit project?