Results

Sijthoff, Den Haag

Transformatie van een monumentaal Haags gebouw

Totale renovatie en transformatie van het kantoor en winkelgebouw Sijhoff in het stadscentrum van Den Haag.


Context

Het in het stadshart gelegen kantoorgebouw Sijthoff is getransformeerd tot een eigentijds kantoorgebouw en kooppaleis. Het gebouw bestaat uit een tweetal bouwlagen met winkels en de bovenliggende verdiepingen is ingericht ten behoeve van kantoren.

Opdrachtgever

Credit Suisse

Website

Architect

V8 Architects - Amsterdam

Website

Constructeur

Zonneveld Ingenieurs BV - Rotterdam

Website

Gevelbouwer

Rollecate - Staphorst

Website

Adres

Grote Markstraat, Den Haag

Opleveringsjaar

2014


Toegepaste producten

Voor het bovengelegen kantoorgedeelte is de zonnewarmtewerende CLIMAPLUS COOL-LITE XTREME 60/28 toegepast.

Voor de gevelbeglazing van de winkels is gekozen voor CLIMAPLUS ULTRA N, die nu opgevolgd is door de extra neutrale CLIMAPLUS XN.

Bijzonder aan dit project zijn de zeer grote gebogen glas-delen.


Producten

CLIMAPLUS COOL-LITE XTREME 60/28

Hoogselectieve zonnewarmtewerende beglazing

Interesse in dit project?