Results

Onze voorzorgsmaatregelen rondom het Coronavirus

De veiligheid en gezondheid van onze teams, klanten, leveranciers en partners zijn nu meer dan ooit onze hoogste prioriteit.
Om het risico van verspreiding van het virus te beperken volgen wij de voorschriften die de Nederlandse regering en het RIVM hebben opgelegd. Waar nodig en mogelijk met onmiddellijke ingang en tenminste tot en met 6 april 2020.

Dit betekent dat onze medewerkers die thuis kunnen werken dit doen.
Met alle voorzorgsmaatregelen die wij kunnen treffen, worden het operationele en logistieke proces met een beperkte bezetting op de kantoren voortgezet. Het uitwisselen van informatie (m.b.t. glasadviezen, offertes, orderbevestigingen, leveringen ed.) vindt vooralsnog zo veel mogelijk plaats via e-mail en telefoon.

De medewerkers op kantoor, magazijn en chauffeurs zijn nadrukkelijk verzocht om sociaal contact zoveel mogelijk te vermijden en bij eventuele klachten direct naar huis te gaan.

Onze fabrieken in Emmen, Almelo, Ridderkerk en Swalmen zijn maandagochtend 16 maart 2020 normaal gestart met de productie van de geplande orders, onder strikte hygiëne voorschriften en -maatregelen.

Geplande bezoeken aan één van onze vestigingen of fabrieken en bezoeken van onze accountmanagers zijn in overleg met onze klanten en relaties verplaatst naar een later tijdstip.
Wij moeten ook rekening houden met eventuele maatregelen van onze leveranciers. Uiteraard informeren wij u indien dit impact heeft op onze activiteiten.

Het is een uitzonderlijke situatie voor iedereen met gevolgen die we nu nog niet volledig kunnen overzien.Maar waarvan wel duidelijk is dat we elkaar moeten helpen.
Daar waar u uw dagelijkse werkzaamheden veilig kunt voortzetten, zullen wij al het mogelijke doen om u hierin te ondersteunen. Met dezelfde toewijding en enthousiasme maar op een voor deze periode gepaste wijze.


Wij hopen dat u gezond en veilig blijft!

Namens het Management en medewerkers van GLASSOLUTIONS BV

Rutger Hooghoed
Commercieel Directeur

 

 

 

 

03/17/2020 - 08:35
Corporate