Results

VISION-LITE VOOR HET MICHELIN RESTAURANT NOMA 2.0!

Een van de laatste dagen van oktober 2017 ontving GLASSOLUTIONS Denemarken een bestelling van 7 glasplaten met als binnenblad 66.2 STADIP VISION-LITE.
Deze volumes waren bestemd voor de gevel van het restaurant NOMA 2.0, de nieuwe NOMA gelegen in een buitenwijk van Kopenhagen.
De volumes waren hoger en breder dan 2m. Dus hadden we niet enkel een speciaal type glas maar ook een uitzonderlijk transport.
Wat is er nu zo speciaal aan dit type glas ? Wanneer het buiten donker is en u hebt de lichten aan, dan ziet u met gewoon glas de reflectie van de kamer waarin u zich bevindt. Niet met 66.2 STADIP-VISION-LITE!
 

NOMA is een wereldwijd gereputeerd restaurant. Het team is niet enkel gekend voor hun excellente maaltijden en uitstekende service, maar ook voor de uitzonderlijke ervaring die zij bieden aan hun klanten. Daarom waren er ook zeer strikte en specifieke eisen voor de gevel van hun nieuw restaurant. Samen met alle andere betrokken partijen vonden wij de optimale oplossing.

Het nieuw restaurant is verbouwd met respect voor de geschiedenis van het gebouw. En dankzij 66.2 STADIP VISION-LITE kunnen de klanten nu ook genieten van het mooie uitzicht tijdens hun lunch of dinner.

GLASSOLUTIONS is trots om te kunnen meewerken aan zo’n prestigieus project samen met onze klant, de ramenfabrikant. We zijn er bovendien van overtuigd dat ons gerenommeerd moedermerk, SAINT-GOBAIN, een van de redenen was waarom ons dit project werd toe vertrouwd.

 

U wilt zelf gaan checken hoe het er uit ziet ?
Neem contact op met NOMA 2.0 en reserveer uw uitzonderlijke ervaring!

 

Contact Christina Lundholm

03/15/2018 - 14:51
Product