Results

Saint-Gobain viert 350-jarig jubileum

#SAINTGOBAIN350

Saint-Gobain viert in 2015 haar 350-jarig bestaan. Als een van de grootste producenten en distributeurs van bouwmaterialen ter wereld is Saint-Gobain ruim vertegenwoordigd in de huidige gebouwde omgeving. Saint-Gobain vindt het belangrijk dat gebouwen op een duurzame manier ontworpen, gebouwd en onderhouden worden. Vanuit haar rol als producent ontwikkelt Saint-Gobain bouw- en renovatieoplossingen voor energie-efficiënte, comfortabele, gezonde en esthetische gebouwen, terwijl tegelijkertijd duurzame hulpbronnen worden gespaard. Met haar 350-jarig bestaan behoort Saint-Gobain niet alleen tot de top-100 grootste industriële bedrijven, maar is ze ook één van de oudsten.  Al vanaf het begin maakt glas een belangrijk onderdeel uit van de bedrijfsactiviteiten van Saint-Gobain. Als Saint-Gobain GLASSOLUTIONS zijn wij bijzonder trots op dit erfgoed.

Saint-Gobain 350 years, 350 reasons to believe in the future

Festiviteiten

Ter ere van dit jubileum vinden gedurende het hele jaar wereldwijd evenementen plaats. In 4 werelddelen worden tijdelijk 4 paviljoens gebouwd. De paviljoens presenteren de Saint-Gobain Groep en bieden het publiek de gelegenheid de wereld van Saint-Gobain 'zintuigelijk' te ervaren.
Hieronder de opstelling in de productielocatie in Tsjechië. Vanaf dat moment, hebben de paviljoens de 7 zeeën doorkruist om Shanghai (CHina) te bereiken, de eerste stop van de wereldtour.

  • Azië: Shanghai, 9 tot 18 januari 2015
  • Zuid-Amerika: São Paulo, 27 maart tot 5 april 2015
  • Noord-Amerika: Philadelphia, 30 mei tot 6 juni 2015
  • Europa: Parijs, 2 tot 25 oktober 2015 (te bevestigen)

Meer weten over ons bedrijf, onze geschiedenis en onze toekomst?

 

10/19/2015 - 09:23
Event