Results

GLASCOM VITRINES - Wat maakt ons bijzonder?

Glascom is ruim 40-jaar actief in de presentatiewereld en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van vitrines. Naast de inrichting van musea en tentoonstellingen, produceert Glascom vitrines voor winkels en juweliers. Daarnaast kan men ook voor gekoelde wijnwanden op maat bij Glascom terecht. Ook particulieren die een  bijzondere verzameling tot hun recht willen laten komen of op zoek zijn naar glazen meubels, vinden de weg naar Glascom.

Glascom beschikt over een scala aan mogelijkheden om voor elk denkbare uitdaging en situatie een passende technische en creatieve (glas)oplossing te vinden zodat tentoongestelde objecten helemaal tot hun recht komen. De kennis en kunde van het team zijn doorslaggevend voor de kwaliteit van onze producten. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de expertise die nodig is voor het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van hoogwaardige presentatie- & vitrinesystemen.

Sinds 1980 maakt Glascom deel uit van de Koninklijke Saint-Gobain Glassolutions N.V.. Door de internationale garantie van de Saint-Gobain moedermaatschappij, het landelijke netwerk en een breed innovatief gamma van producten, is haar positie als solide, kwalitatieve en betrouwbare partner gewaarborgd.