Results

COOL-LITE ST BRIGHT SILVER -STADIP/CLIMAPLUS

Ultratransparant zonnewarmtewerend glas

COOL-LITE ST BRIGHT SILVER is extra helder DIAMANT waarop een speciale coating is aangebracht die uit meerdere metaallagen bestaat en die deze beglazing effectief maakt én een uniek ultra transparant aanzicht geeft. 
Het is oorspronkelijk ontwikkeld om als de buitenste huid van dubbelwandige gevels toegepast te worden.
De beglaing is te assembleren tot dubbelglas CLIMAPLUS.

    6mm enkelglas 66.2
gelaagd glas

CLIMAPLUS
#3 PLANITHERM XN

CLIMAPLUS
#3 ECLAZ ONE

 Thermische isolatie Ug 5.7 W/m2.K 5.4 W/m2.K 1.1 W/m2.K 1.0 W/m2.K
 Lichttransmissie Tl 68% 67% 62% 61%
 Zontoetreding g 0.71 0.66 0,52 0.48
 Lichtreflectie Rle 31% 30% 32% 34%

Gebaseerd op 6#mm / 6#6.2 / 6#-15(a)-#4.


Omschrijving

COOL-LITE BRIGHT SILVER is uniek vanwege de extreem hoge transparantie in combinatie met een uiterst fraaie  en neutrale reflectie. 

De zonwerende COOL-LITE ST is een veelzijdig product. Het kan getransformeerd worden tot  gehard en/of gelaagd veiligheidsglas, gebogen, bedrukt en geëmailleerd worden, met behoud van de specifieke technische en esthetische eigenschappen.


Toepassingen

COOL-LITE ST BRIGHT SILVER is oorspronkelijk ontwikkeld om het als de buitenste huid van dubbelwandige gevels toe te passen.

Andere toepassingen die mogelijk zijn:

  • ramen en gevels
  • glazen lamellen
  • balustrade beglazing

Voordelen
  • Esthetische transformaties zijn mogelijk als buigen, zeefdrukken en emailleren. De bedrukking is zowel op de glaszijde als op de coatingzijde mogelijk.
  • Is te bewerken tot gehard SECURIT en/of gelaagd STADIP veiligheidsglas, met behoud van de technische en esthetische eigenschappen.
  • De reflectie is neutraal en helder in combinatie met een hoge lichtdoorlatendheid. Hierdoor wordt in het gebouw een prettige vorm van privacy bewerkstelligd.

Assortiment

De ultra transparante, zonnewarmtewerende  coating COOL-LITE ST BRIGHT SILVER wordt standaard op extra helder glas DIAMANT aangebracht en is verkrijgbaar in 6mm en in 66.2mm gelaagd glas.

Als gelaagd veiligheidsglas 66.2 is de positie van de zonnewarmtewerende coating op zijde 2, gericht naar de verbindende PVB-folie.

Samenstelling dubbelglas CLIMAPLUS:

  • Buitenruit is extra helder DIAMANT met op zijde 2 de zonnewarmtewerende coating COOL-LITE ST BRIGHT SILVER (minimale glasdikte 6mm);
  • Spouw gevuld met het milieuvriendelijke edelgas Argon;
  • Matzwarte warm-edge afstandhouder ECOTEC;
  • Binnenruit is helder floatglas PLANICLEAR met op zijde 3, gericht naar de spouw, de low-e coating PLANITHERM XN (Ug 1.1) of ECLAZ ONE (Ug 1.0)

Door de gebruikelijke aluminium afstandhouder door de ECOTEC warm-edge afstandhouder te vervangen, kan de thermische isolatie van het raam (Uw) tot wel 0.2 W/m2.K verbeteren.

Combinatie met andere functies:

CLIMAPLUS COOL-LITE ST BRIGHT SILVER wordt multifunctioneel door het met andere beglazingen van GLASSOLUTIONS te combineren met functies als o.a.:

GLASSOLUTIONS BV -Letselveiligheid  

LETSELVEILIGHEID
Voorkomt ernstige verwondingen bij breuk

> COOL-LITE SKN154 SAFE

     
GLASSOLUTIONS BV - Geluidswering  

GELUIDSWERING
Houdt lawaai buiten

> COOL-LITE SKN154 SILENCE

     
GLASSOLUTIONS BV - Inbraakvertraging  

INBRAAKVERTRAGING
Houdt inbrekers langer buiten

> COOL-LITE SKN154 PROTECT

 


Brochure & Bestektekst

(CLIMAPLUS) COOL-LITE EXTREME70/33 beantwoordt aan de vereisten van klasse C van de norm EN1096 en is tevens CE-gecertificeerd indien geproduceerd en geleverd door GLASSOLUTIONS Nederland.

Interesse in dit product?