Results

COOL-LITE ST BRIGHT SILVER

Ultratransparant zonwerend glas

COOL-LITE ST BRIGHT SILVER is een extra heldere DIAMANT waarop een speciale coating is aangebracht die uit meerdere metaallagen bestaat, die deze beglazing effectief maakt én uniek in aanzicht.

 


Omschrijving

COOL-LITE BRIGHT SILVER is uniek vanwege de extreem hoge transparantie in combinatie met een uiterst fraaie  en neutrale reflectie. 

De zonwerende COOL-LITE ST is een veelzijdig product. Het kan getransformeerd worden tot  gehard en/of gelaagd veiligheidsglas, gebogen, bedrukt en geëmailleerd worden, met behoud van de specifieke technische en esthetische eigenschappen.


Toepassingen

COOL-LITE ST BRIGHT SILVER is oorspronkelijk ontwikkeld om het als de buitenste huid van dubbelwandige gevels toe te passen.

Andere toepassingen die mogelijk zijn:

  • ramen en gevels
  • glazen lamellen
  • balustrade beglazing

Voordelen
  • Esthetische transformaties zijn mogelijk als buigen, zeefdrukken en emailleren. De bedrukking is zowel op de glaszijde als op de coatingzijde mogelijk.
  • Is te bewerken tot gehard SECURIT en/of gelaagd STADIP veiligheidsglas, met behoud van de technische en esthetische eigenschappen.
  • De reflectie is neutraal en helder in combinatie met een hoge lichtdoorlatendheid. Hierdoor wordt in het gebouw een prettige vorm van privacy bewerkstelligd.

Gamma

COOL-LITE ST BRIGHT SILVER is verkrijgbaar in 6mm en kan ook worden geassembleerd tot isolatieglas voor functies als warmte-isolatie, geluidsdemping of letselbescherming.


Prestaties

cool-lite st bright silver - prestaties

Interesse in dit product?