Results

Canopy concept

Designed by Logli Massimo

Canopy Concept by Logli Massimo staat voor bevestigingssystemen om glazen luifels een slanke en verfijnde afwerking te geven en tegelijkertijd de optimale constructieve veiligheid.
Ze bieden het gebouw een onopvallende maar esthetische en functionele meerwaarde. Het karakteristiek van de gevel wordt erdoor subtiel versterkt.


La Pensilina

Een slank draagprofiel voor vrijdragend glas

De luifel La Pensilina  is niet alleen mooi door de subtiele eenvoud, het is ook nog eens het eenvoudigste overkappingssysteem om te installeren! 

Afhankelijk van de wandconstructie kan het profiel met behulp van mechanische of chemische ankers tegen het gebouw worden geschroefd. Het enige wat u hoeft te doen is het glas te integreren.

Het glas wordt geklemd in één doorlopend honingraatprofiel dat speciaal ontworpen is om bestand te zijn tegen sneeuw- en windlasten. Onder de luifel van Logli Massimo is het zonder angst schuilen. Bovendien bieden wij voor optimale veiligheid STADIP BUILDER beglazing. Het ultieme veiligheidsglas in vrijdragende toepassingen.

Het klemsysteem maakt een gelijkmatige belasting tot 350 kg/m2 bij een overhang van 1200 mm mogelijk. 

 


Canopy Light

Glazen luifel met puntbevestigingen

Canopy Light biedt u een systeem van roestvrijstalen design bevestigingen die de gevel lichter maken.

De luifel wordt door middel van scharnierende bevestigingsmiddelen aan de gevel verankerd en aan het gebouw opgehangen door middel van M16-draadstangen. Het glas wordt ook bevestigd door middel van scharnierende bevestigingsmiddelen. Dit garandeert een eenvoudige installatie.

Naast hun structurele functie geven de stangen het eindresultaat een luchtige uitstraling. 

Voor optimale veiligheid, zelfs bij glasbreuk, wordt bij dit systeem STADIP BUILDER voorgeschreven. 

Interesse in dit product?