Results

CANOPY CONCEPT

Glazen luifel-systemen ontworpen door Logli Massimo

Gastvrijheid begint al bij de voordeur!
La Pensilina is een glazen luifelsysteem dat boven de entreedeur gasten een droog welkom biedt. Het zeer slanke en subtiele systeem is een design van de Italiaanse ontwerper Logli Massimo die onder de naam Canopy Concept meer verfijnde luifel constructies lanceert. 

Deze glazen luifelsystemen zijn slank en verfijnd afgewerkt, en bieden het gebouw een onopvallende maar esthetische en functionele meerwaarde, door het karakter van de gevel te versterken.


La Pensilina

Vrijdragend glas in een klemprofiel 

De luifel La Pensilina is het eenvoudigste overkappingssysteem om te installeren! De installatiestappen kunnen immers op de vingers van één hand worden geteld. Afhankelijk van de muur kan het profiel met behulp van mechanische of chemische ankers tegen het gebouw worden geschroefd. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is het glas te integreren.

Dankzij het honingraatprofiel is La Pensilina bestand tegen de combinatie van verschillende mogelijke belastingen, zoals sneeuw en wind.
Dit systeem wordt voor de optimale veiligheid uitgevoerd met  STADIP BUILDER ongeëvenaard gelaagd veiligheidsglas voor vrijdragende toepassingen.


Canopy Light

Een glazen blad met puntbevestigingen

Canopy Light biedt een systeem van roestvrijstalen design bevestigingen die de gevel lichter maken.

De luifel wordt door middel van scharnierende bevestigingsmiddelen aan de gevel verankerd en aan het gebouw opgehangen door middel van M16-draadstangen. Het glas wordt ook bevestigd door middel van scharnierende bevestigingsmiddelen. Dit garandeert een eenvoudige installatie!

Naast hun structurele functie geven de stangen het eindresultaat een verfijnde uitstraling. 

Voor de optimale veiligheid wordt dit ook dit systeem uitgewerkt met het extra sterk gelaagd veiligheidsglas STADIP BUILDER .

 


Technische eigenschappen

Canopy Concept is getest met een gelijkmatige belasting tot 350 kg/m2 bij een uitkraging van 1200mm.

Interesse in dit product?

Vergelijkbare producten