Results

Bedrijfsactiviteiten


REGIONALE HANDEL

Onze regionale handels- en distributie activiteit bestaat uit een netwerk van 10 geografisch in Nederland verspreide vestigingen. Deze GLASSOLUTIONS vestigingslocaties zijn er voor onze klanten als het voorportaal van het brede en innovatieve assortiment Saint-Gobain glasproducten en de diensten die het netwerk te bieden heeft.


ARCHITECTURALE GEVELBOUW

Onze activiteit Architecturale Gevelbouw is gespecialiseerd in de ontwikkeling, engineering en projectmatige productie & levering van architecturale en structurele gevelbeglazingen. Ons Team Technoglas Gevelbouw biedt één ingang voor contacten over het volledige portfolio van Saint-Gobain's architecturale beglazingen en systemen.


GLASCOM VITRINES

Onze specialistische activiteit op het gebied van glazen vitrines voor de presentatiewereld wordt al veertig jaar verricht door GLASCOM Vitrines. In opdracht van musea, reizende exposanten, winkeleigenaren en particulieren ontwerpt en bouwt GLASCOM glazen vitrinesystemen voor vaste en wisselende collecties.


SWALLOW SPIEGELS

Onze specialistische activiteit op het gebied van spiegels en in het bijzonder badkamerspiegels wordt uitgevoerd door SWALLOW. De spiegels van SWALLOW genieten al ruim veertig jaar een uitstekende reputatie binnen de sanitair branche.

 


DE VERF GROSSIER

De Verf Grossier, is de verf-activiteit van Saint-Gobain GLASSOLUTIONS Nederland. Bij De Verf Grossier is alles te vinden voor de professionele verfverwerker. De vijf vestigingen in Nederland voeren een compleet assortiment aan kwalitatief hoogwaardige verf en non-paint artikelen.