Nieuws

Event

Sedert 2008 is Saint-Gobain Building Glass hoofdsponsor van de BNA Beste Gebouw van het jaar prijs. 
De Bond van Nederlandse architecten is de enige en gereputeerde vakvereniging voor architecten in Nederland. Met deze jaarlijkse prijs willen zij kwalitatieve architectuur promoten bij opdrachtgevers en groot publiek.

Other

Koning Willem-Alexander heeft 11 mei jl. besloten om onze organisatie het recht te verlenen tot het voeren van het 'Predicaat Koninklijk'.
Met deze bestendiging mag Koninklijke Saint-Gobain Glass Nederland NV het predicaat de komende 25 jaar dragen.

In de regel kent de Koning het predicaat toe aan één bedrijf per branche.

Saint-Gobain in top 30 beste bedrijven van Nederland
Other

Saint-Gobain, waar GLASSOLUTIONS onderdeel van is, is dit jaar op plek 29 geëindigd in de MT500: de ranglijst voor de 500 beste bedrijven van Nederland. Hiermee laat Saint-Gobain bekende namen als HEMA, KLM en Heineken achter zich. In de branche ‘toeleverancier of dienstverlener bouw’ staat Saint-Gobain zelfs op plek nummer 1!

Interieurbeurs 2016 Kortrijk
Event

Interieurglas bestaat in vele vormen, maten en bewerkingen. Voor de stand op Interieur Kortrijk heeft marktleider Saint-Gobain Building Glass Benelux gekozen om het materiaal in al zijn esthetische facetten te tonen: puur en toch versneden. De experience designers van bump  bedachten een wel heel aparte sculptuur waarin 13 verschillende glasplaten een glansrol spelen.

Product

Om effectief energie te besparen worden de eisen en normen met betrekking tot de isolatie van de gebouwschil steeds strenger. De isolerende kwaliteit van de kozijnen en de beglazing speelt daarbij een belangrijke rol.

Product

In september 2013 is het Energieakkoord voor duurzame groei ondertekend. In de afgelopen periode werd duidelijk dat woningeigenaren en verenigingen van eigenaars een stimulans nodig hebben om energiebesparende maatregelen te laten uitvoeren. In het kader van het Belastingplan 2016 is besloten tot een extra impuls van 100 miljoen euro.

Product

Ontdek ons nieuw product SGG PLANILAQUE MEMORY, een gelakte beglazing voorzien van een magnetische functie, waarop men berichtjes kan nalaten, door deze rechtstreeks op te schrijven of door kaartjes met magneten aan te brengen.

Event

Op de jaarlijkse algemene vergadering van 2 juni heeft Saint-Gobain haar nieuwe logo onthuld. Het is een nieuwe interpretatie van de brug die de Saint-Gobain groep meer dan 40 jaar lang heeft vertegenwoordigd, in combinatie met een dynamische skyline die het geheel van leefomgevingen voorstelt.

Galvano BADVAK 2016
Event

Galvano BADVAK, de beurs die jaarlijks de professionelen  uit de sanitaire sector in de Benelux bijeenbrengt, vindt plaats in Den Bosch, Nederland van 6 tot 8 juni.  Het thema van deze derde editie is ‘Comfort’.

Other